Ammattikorkeakoulu, Amk haku

Meillä tapahtuu!

Tarvitsetko apua yrityksesi innovaatiotoimintaan? Haluatko kehittää ideoitasi tuotteiksi ja uusiksi palveluiksi? Kiinnostaako kokeilemalla kehittäminen ja testaaminen?

Apu voi löytyä innovaatiosetelin avulla. Setelikokeilu on alkanut lokakuussa. Seteli on suuruudeltaan 6200 euroa (5000 euroa +alv) ja sillä voi hankkia asiantuntijapalveluita innovaatiotoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää!

Uusi erikoistumiskoulutus matkailualan ammattilaisille

Matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisille suunnattu Huomisen matkailukohde - Ennakoinnin ja kehittämisen erikoistumiskoulutus alkaa tammikuussa.

Koulutuksessa hiot ennakoinnin ja kehittämisen asiantuntijuuttasi. Syvennät kansainvälisen matkailun liiketoimintaosaamistasi valitsemallasi kohdealueella - Venäjän, Aasian (Japani, Kiina) tai saksankielisen Euroopan markkinoilla.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Karelia ja Saimaan ammattikorkeakoulujen kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu!


 

 

 

 

Hakijan opas, kevät 2016
VirtuaalikampusAreena

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Tutustu myös näihin