Ammattikorkeakoulu, Amk haku

Meillä tapahtuu!

Tuunaa kuusi -tapahtuma joulukuussa

Mamk järjestää perinteiseen tapaan Tuunaa kuusi, hyvän mielen joulutapahtuman kauppakeskus Stellassa 19.12.2014 - 10.1.2015. Tapahtuman idea on haastaa mukaan mikkeliläisiä yrityksiä ja yhteisöjä kisailemaan kuusen koristelussa.

Mukaan haastetut yritykset ja yhteisöt koristelevat oman persoonallisen näköisen joulukuusensa ja yleisö äänestää voittajan. Tapahtuman osallistumismaksut lahjoitetaan Mikkelin keskussairaalan lastenosastolle tuomaan iloisen joulun.

Lue lisää!

Tänä vuonna Mamk lahjoittaa joulutervehdysvarat Hope ry:lle. Hope on vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa.

 

ActionTrackKatso videot youtubessa
Hakijan opas 2015

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Tutustu myös näihin