Suomen tyytyväisimmät opiskelijat

Olet tekemässä isoa päätöstä. Sinulla on unelma, jonka haluat toteuttaa. Koulutuspaikan valintaan vaikuttavat monet asiat: kiinnostava ala, työllistymismahdollisuudet, mukava ympäristö, hyvä opetus - ja kavereidenkin mielipiteet.

Valitsitpa minkä alan tahansa, Mamkissa sinun on helppo oppia ja opiskella. Tarjoamme laadukasta ja työelämän arvostamaa opetusta, pidämme opiskelijoistamme hyvää huolta, tarjoamme tukea ja ohjausta sekä kannustamme eteenpäin. Meille opiskelijoiden oppiminen, hyvinvointi ja yhteisöllisyys ovat etusijalla. Meiltä valmistuneet ovat alansa parhaita osaajia, jotka työllistyvät hyvin.

Tästä syystä Mamkin opiskelijat ovat Suomen tyytyväisimpiä ja oppilaitos on valittu Suomen parhaaksi. Hyvä opintojen ohjaus ja henkilökohtainen opintosuunnitelma takaa sen, että opinnot edistyvät ja valmistut ajallaan. Myös opintojen ulkopuoliset asiat huomioidaan: kampukset ovat viihtyisiä, niissä on paljon palveluja ja harrastusmahdollisuuksia.

Lue tradenomi-opiskelijan Eerika Korpelan tuntoja opiskelusta liiketalouden koulutuksessa.Eerika

 

Tule ottamaan tube haltuun!

Kiinnostaako tubettaminen? Haluaisitko oppia uuden, ajankohtaisen tavan tuottaa sisältöä verkkoon? Haluaisitko tulla paremmaksi tubettajaksi?

Tubettaminen eli itse kuvattujen videoiden julkaiseminen YouTube-videopalvelussa on yhä useamman harrastus. Vielä useampi katsoo muiden kuvaamia videoita. Siksi Suomessakin on tubettajia, jotka tienaavat sillä elantonsa.

Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen avoimen AMK:n Tube haltuun -kurssilla maan johtavat ammattitubettajat Mariieveronica, Herbalisti, Justimus ja Lakko opettavat meille muillekin, mistä tubettamisessa on kysymys: Mikä tekee itse kuvatusta videosta niin kiinnostavan, että sitä katsellaan satojatuhansia kertoja? Mistä tubettamisessa on oikein kysymys?

Tämä opintokokonaisuus on siis kaikille teille, jotka haluavat ottaa tuben haltuun!

Sama opintojakso on tarjolla sekä Kyamkissa että Mamkissa. Ilmoittaudu täällä.

Tube haltuun koulutus

 


 

 

Se ilme, kun teet mitä haluat!

Miltä sinä näytät silloin, kun teet ihan mitä haluat? Ota kuva itsestäsi ja jaa se instagramissa, facebookissa tai twitterissä #teemitähaluat. Osallistujien kesken arvotaan festaripaketti neljälle (liput + majoitus) Mikkelin Jurassic Rockiin 5.–7.8.2016. Viikkopalkintona kilo Kouvolan lakua.

Kilpailusivu avautuu 14.3.2016.

 

 


Voita SUP-lauta

VOITA SUP-LAUTA

Osallistu Mamkin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun arvontaan, jossa pääpalkintona on SUP-lauta. Palkinto arvotaan tammikuussa 2017.

(Kilpailun viralliset säännöt)

Uutiskirjeen tilaus


Nimi:

Katuosoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Sähköposti: