Hinnasto Avoin AMK

 

Koulutusten hinnasto

Avoimen AMK:n opinnot on hinnoiteltu opintopistepohjaisesti tai vaihtoehtoisesti lukukausipohjaisesti. Opintojaksolla voidaan periä lisäksi materiaali- tai tarvikemaksuja.

Avoimen AMK:n yksittäisten opintojaksojen hinnoitteluperuste on 10 € /opintopiste. Eli 2 opintopisteen laajuinen opintojakso maksaa 20 euroa, 3 opintopisteen laajuinen 30 euroa jne. Hinta koskee koulutuskalenterissa olevia opintojaksoja, ei kuitenkaan täydennyskoulutusta.

Lukukausimaksulla 150 € (1.1.2017 alkaen 175,-) voit valita avoimen AMK:n opintoja (ei täydennyskoulutus) rajoittamattoman määrän. Lukukausimaksu on voimassa joko kevät- tai syyslukukauden ajan. HUOM! Lukukausimaksua ei palauteta, mikäli esim. perut osallistumisesi opintojaksoille ja valitsemiesi opintojen yhteenlasketut maksut jäävät alle 150 euron / lukukausi. Lukukausimaksu on tarkoitettu polkuopiskelijoille ja muille, jotka opiskelevat paljon vuoden aikana.

Koulutusmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko luottokortilla (Visa, Master Card) tai valitsemalla maksutavaksi laskutuksen, jolloin lähetämme paperilaskun kotiin. Mikäli työnantajasi maksaa koulutuksen, selvitä ennen ilmoittautumistasi yrityksen Y-tunnus, laskutusosoite/ mahdollinen verkkolaskutusosoite, operaattori ja välittäjän tunnus, sekä tarvittavat viitetiedot, jotta lasku ohjautuu yrityksessänne oikein.

Avoimen AMK:n opinnot ovat maksuttomia II-asteen oppilaitosten opiskelijoille, sekä SenioriAMK-koulutukset eläkeläisille.

Pidätetään oikeus maksujen muutokseen mm. ammattikorkeakouluja koskevan lain muuttuessa.

Ammattikorkeakoulu voi harkinnan mukaan evätä opiskeluoikeuden Avoimen AMK:n opinnoissa tai täydennyskoulutuksessa henkilöltä, jolla on ilmoittautumisajankohtana aiempia maksamattomia Mikkelin ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n tai täydennyskoulutuksen opintomaksuja.

 

Pyynnöstä toimitettavien todistusten hinnasto

Yksittäisten opintojaksojen päätyttyä saat todistuksen postissa. Todistus on ilmainen.
Polkuopiskelijat saavat opintorekisterinotteen pyynnöstä.

Mikäli haluat uuden todistuksen, hinnastomme on 1.1.2015 alkaen seuraava:

Ei tutkintoon johtavan koulutuksen todistukset, hinta 12,40 €.

Opintojaksokuvaukset ja selvitykset, 1 - 10 kpl hinta 12,40 €, 10 - 20 kpl hinta 24,80 €. Integroituna (tutkinto-opiskelijoiden joukossa) toteutettujen opintojaksojen kuvaukset löytyvät SoleOPSista, josta ne voi käydä itse tulostamassa.

Postituskulut todistusmaksun lisäksi 5 €. Jos kulut ovat suuremmat, peritään todelliset kulut. Mikäli pyytäjä tarvitsee asiakirjat kiireellisinä, peritään lisämaksu 12,40 €. Tällöin toimitusaika on 1 - 3 päivää + postin kulku.

Todistus lähetetään postiennakolla tai asiakas maksaa maksun etukäteen ammattikorkeakoulun pankkitilille ja esittää kuitin. Asiakirjojen toimitusaika on maksimissaan kaksi (2) viikkoa.

Huom! Aikataulut ja toimitusajat ovat voimassa opetuksellisina aikoina, ei loma-aikoina.