Ilmoittautuminen ja peruutusehdot Avoin AMK

 

Ilmoittautuminen, peruminen ja peruutusehdot

 

Ilmoittautuminen

Avoimen AMK:n koulutuksiin ilmoittaudutaan osoitteessa www.mamk.fi/koulutuskalenteri. Koulutuskalenterista löydät koko tarjonnan sekä koulutusten sisällöt sähköisine ilmoittautumislomakkeineen. Ilmoittautuminen opintojaksolle on tehtävä pääsääntöisesti viimeistään kahta viikkoa ennen sen alkamista.

Mikäli koulutuspaikat ovat täynnä, voit lisätä itsesi jonotuslistalle. Jos paikkoja vapautuu, saat ilmoituksen sähköpostilla. Sähköpostissa on linkki paikkavaraukseen, johon on reagoitava 24 tunnin kuluessa. Jos et vahvista paikkaasi 24 tunnin kuluessa, paikka siirtyy seuraavalle jonottajalle. Huomioithan, että paikkoja voi vapautua nopeastikin, joten käythän katsomassa sähköpostiasi päivittäin, heti jonotuslistalle ilmoittautumisestasi lähtien.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Opintojakso toteutuu, mikäli sille tulee ilmoittautumisaikaan mennessä riittävä määrä opiskelijoita. Koulutuksen alkamisesta / peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, opettaja- ja paikkamuutoksiin.

Peruminen

Ilmoittautumisensa yksittäisille opintojaksoille voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Koulutus katsotaan alkaneeksi ensimmäisenä lähiopetuspäivänä, tai jos kyseessä on verkko-opetus (tai koulutus alkaa verkossa ennen varsinaista lähiopetuspäivää), päivämäärä, jolloin verkko-opintojaksolle pääsee kirjautumaan.

Mikäli perut ilmoittautumisesi siinä vaiheessa, kun opinnot ovat jo alkaneet, joudumme perimään koko koulutuksen hinnan.

Ilmoittautuminen Avoimen AMK:n polkuopintoihin on sitova. Ilmoittautumisensa voi perua tammikuussa alkaviin polkuopintoihin maksutta 11.12.2017 saakka. Jos peruminen tapahtuu tämän jälkeen, peritään lukukausimaksu 175,-.