Kv-kesäopinnot

Mikkelin ammattikorkeakoulun englanninkieliset kesäopinnot järjestetään touko-elokuussa 2016. Tarjonta koostuu liiketalouden, ympäristöteknologian ja informaatioteknologian opintojaksoista. Kesäkuussa pidetään tuttuun tapaan Finland 4 You -kurssi, jonka pääasiallinen kohderyhmä on vaihto-opiskelijat. Kurssin puitteissa tutustutaan mm. Mikkelin nähtävyyksiin, suomalaisiin tapoihin ja maamme ruokakulttuuriin.

Kv-kesäopinnot on tarkoitettu Mamkin tutkinto-opiskelijoille, partnerioppilaitoksista tuleville vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n opiskelijoille. Kv-kesäopintojen opettajat tulevat Mamkin ulkomaalaisista partnerioppilaitoksista. Ensi kesänä tapaamme opettajia USAsta, Saksasta, Skotlannista, Australiasta ja Itävallasta.

Opiskelun lisäksi kesälukukausi tarjoaa hyvät puitteet englannin kielen parantamiseen ja muista kulttuureista tulevien ihmisten tapaamiseen.
Kesäopiskelijoille järjestetään vapaa-ajan ohjelmaa, johon kannattaa osallistua. Ohjelmassa on saunailtoja, ruokakursseja, minigolfia, paintballia ym.

Ilmoittautumisaika kesäopintoihin on 1.-31.3. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä linkistä ja kuvauksiin voit tutustua tästä.

Mamkin tutkinto-opiskelijat ilmoittatuvat Asion kautta.

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Ulla Vuorinen
Tel: +358 400 872764
Fax: +358 153 55 6371
Email: etunimi.sukunimi@mamk.fi