Ylempi amk-tutkinto
 

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen - Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus


Tutkintonimike on pohjakoulutuksesta riippuen sosionomi (ylempi AMK), sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), fysioterapeutti (ylempi AMK) tai jalkaterapeutti (ylempi AMK).

Syvennä johtamis- ja kehittämisosaamistasi

Ylempään YAMK- koulutukseen johtavissa opinnossa syvennät ja laajennat työelämässä hankkimaasi osaamista. Opintojen vahvuutena on monitieteinen ja monialainen toteutus. Sisältöinä korostuvat ajankohtaiset sosiaali- ja terveysalan muutokset ja kehitysnäkymät, väestön ja työelämän tarpeet, sekä tulevaisuuden haasteet. Oman johtajuuden kehittäminen on koulutuksen punainen lanka. Opinnot suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia sosiaali- ja terveysalan asiantuntija-, kehittäjä- ja johtamistehtävissä.

Opiskele joustavasti työn ohessa

Syksyllä 2014 Savonlinnassa käynnistyvät opinnot kestävät 2 - 2,5 vuotta. Opiskelu on monimuotoista ja tutkinnon voit suorittaa työn ohella. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opintoina. Lähiopetusta on kahden päivän jaksoina kerran kuukaudessa. Lähiopetus ajoittuu neljälle lukukaudelle, mutta kehittämistehtävää voit jatkaa vielä tämän jälkeen. Aloituspaikkoja on 20.


Mamkin ja Kyamkin yhteinen Master School-konsepti tarjoaa entistä enemmän valinnan mahdollisuuksia täydentää opetussuunnitelman mukaista ydinosaamista.


Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja käytännön toteutuksesta antavat yliopettaja Leena Uosukainen, puh.0503125115, leena.uosukainen(at)mamk.fi tai yliopettaja Merja Reunanen, puh.0503125116, merja.reunanen(at)mamk.fi.