Koulutuskalenteri

Tutustu ja ilmoittaudu avoimen amkin koulutuksiin! Voit hakea koulutuksia ajankohdan mukaan, alakohtaisesti, paikkakunnan perusteella tai koulutuksen nimellä / nimen osalla. YAMK-tasoiset koulutukset löytyvät, kun kirjoitat kohtaan 'Etsi koulutuksen nimellä' yamk. Paikkakunta-vetovalikosta löydät lisäksi hakukriteerin 'Verkko-opiskelu'. Koulutuksiin ilmoittaudutaan klikkaamalla koulutuksen nimeä, ilmoittautumislomake löytyy koulutuskuvauksen alta. Jos koulutus on täynnä tai ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut, näet koulutuksen tiedot PDF-tiedostosta (pieni kuvake), joka löytyy koulutuksen nimen, ajankohdan ja koulutusalatiedon jälkeen samalta riviltä.

Mikäli järjestelmä ilmoittaa, että koulutus täynnä, voit silti ilmoittautua jonoon. Huomioithan, että paikkoja voi vapautua nopeastikin, joten käy katsomassa sähköpostiasi päivittäin, heti jonotuslistalle ilmoittautumisestasi lähtien.

Ilmoittautuminen päättyy pääsääntöisesti noin 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua, tarkasta viimeinen ilmoittautumispäivä koulutuksen tiedoista.

Opintojen hinta on 10 €/opintopiste. Lukukausimaksulla 150,- voit valita haluamasi määrän opintoja avoimen amk:n tarjonnasta (ei täydennyskoulutus) joko kevät- tai syyslukukaudelle. Katso tarkemmin hinnastoamme. Koulutusmaksun voi maksaa joko ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai vaihtoehtoisesti voit valita maksutavaksi laskun.

SenioriAMK:n tarjonnan löydät täältä. SenioriAMK:n koulutukset ovat ilmaisia eläkeläisille.

Koulutuskalenterimme päivittyy jatkuvasti!

HUOM!

Mikkelin ammattikorkeakoulu ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu yhdistyvät 1.1.2017 alkaen - uuden koulun nimi on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk. Kokoamme parhaillaan Xamkin avoimen AMK:n ja täydennyskoulutuksen tarjontaa keväälle 2017. Tarjonta näkyy jatkossa www.xamk.fi -sivustolle sijoittuvassa koulutuskalenterissa. Koulutuskalenteri avautuu tämän kuun aikana ja linkki kevään/syksyn 2017 tarjontaan löytyy myöhemmin tästä.

Poikkeus: Tammikuussa alkaviin polkuopintoihin ilmoittaudutaan vielä molempien koulujen omilla sivuilla, Mamkin polkuopinnot näkyvät tässä sivulla ja Kyamkin http://kyamk.fi/Hakijalle/Avoin%20AMK/Tarjonta%20ja%20ilmoittautuminen/