Palvelut työelämän tarpeisiin

Mikkelin ammattikorkeakoulu tuottaa yrityksille, yksilöille ja yhteisöille erilaisia asiantuntija-, hyvinvointi-, kokous- ja ravintola- sekä täydennyskoulutuspalveluita.

Palvelutoimintamme kehittää ja palvelee niin yrityksiä, yhteisöjä kuin yksittäisiä asiakkaitakin tarjoten mahdollisuuden käyttää ammattikorkeakoulun erilaista osaamista ja nykyaikaista teknologiaa.

Pääasiantuntijapalveluitamme ovat:

  • täydennyskoulutus- ja asiantuntijapalvelut
  • digitointi- ja arkistopalvelut
  • labrotoriopalvelut
  • hyvinvointipalvelut
  • kokouspalvelut
  • ravintolapalvelut

Yritykset voivat myös hyötyä ammattikorkeakoulun opiskelijoiden osaamisesta palkkaamalla harjoittelijan tai opinnäytetyöntekijän.

Yritysasiamies palvelee yhteyshenkilönä yritysten ja ammattikorkeakoulun välillä

Tavoitteenamme on tehdä entistä tiiviimmin ja laajemmin yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Tarjoamme palveluitamme niin tutkimuksen ja kehittämisen kuin täydennyskoulutuksenkin muodossa. Yhteydenottojen ja tätä kautta yhteistyön aloittamisen helpottamiseksi Mamkissa toimii yritysasiamies yhteyshenkilönä yritysten ja ammattikorkeakoulun välillä. Yritysasiamies toimii osana Yritys-Suomi -verkostoa.

Yritysasiamiehen yhteystiedot sivun oikeassa reunassa.

INNOPANKKI - jaa ideasi jalostumaan

INNOPANKKI on KINOS -hankkeessa kehitetty virtuaalinen ideoiden keruu- ja jatkojalostusalusta. INNOPANKKIin voi kuka tahansa käydä syöttämässä ideansa tai kiinnostavan havaintonsa. INNOPANKIN avulla opettajat voivat löytää helpommin aitoja caseja opetukseen ja tiivistää yhteistyötään alueen muiden toimijoiden kanssa.

Jaa ideasi!

www.innopankki.fi