Kehitä yrittäjyyden ja liiketoiminnan osaamistasi!

Pienyrityskeskus on vahva yritystoiminnan osaaja, sparraaja ja rinnalla kulkija yrittäjyyden alkumetreillä sekä pienen ja keskisuuren yrityksen koko elämänkaarella. Tunnemme perustamis-, kehittämis- ja kasvuvaiheen erityishaasteet.

Pienyrityskeskus on siirtynyt 1.5.2016 alkaen Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta osaksi Mikkelin ammattikorkeakoulun ja tulevan Kaakkois-Suomen korkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintoja.

Kehittäminen tuo kilpailuetua

Menestyvä yritys panostaa jatkuvaan kehittymiseen. Tehtävänämme on uuden yrittäjyyden tukeminen sekä pk-yritysten osaamisen, kilpailukyvyn ja yritystoiminnan vahvistaminen. Työmme on kehittää ja tuottaa tätä tukeva koulutusta, tutkimusta ja kehittämistä. Seuraamme mitä ajassa liikkuu kotimarkkinoilla ja kansainvälisesti - ja poimimme parhaat palat pk-yritysten hyödynnettäväksi.

Pienyrityskeskus on toiminut laaja-alaisen yrittäjyyden kehittämistehtävässä yli 36 vuotta. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä, Helsingissä, Pietarissa ja Tallinnassa. Toimintamme on aidosti valtakunnallista ja kansainvälistä.

Miten voisimme olla avuksi sinun yrityksellesi, organisaatiollesi?

Tutustu meihin lähemmin: Pienyrityskeskus